اهل سنت

آنچه در این وبلاگ مخالف قرآن و سنت بود دور بندازید. الله در قرآن میفرماید:(پس بندگانم را بشارت ده، همان کسانی که سخنان را می شنوند و از نیکوترین آنها پیروی می کنند. اینانند که خداوند هدایتشان کرده و اینانند که خردمندانند». زمر، آیه 17 و 18

اهل سنت

آنچه در این وبلاگ مخالف قرآن و سنت بود دور بندازید. الله در قرآن میفرماید:(پس بندگانم را بشارت ده، همان کسانی که سخنان را می شنوند و از نیکوترین آنها پیروی می کنند. اینانند که خداوند هدایتشان کرده و اینانند که خردمندانند». زمر، آیه 17 و 18

اخلاق پیامبرص


رسول گرامیص فرمود: «خداوند مرا برای تکمیل کردن مکارم و محاسن اخلاق فرستاده است»[1].

شخصی از عایشه صدیقهل پرسید اخلاق رسول خداص چگونه بود؟

فرمود: «اخلاق ایشان قرآن بود»[2].

مقصود این است همچنانکه درخت از میوهاش و انسان از علم و فرهنگ‌اش شناخته می‌شود، شما از قرآن مجید پیامبرص را بشناسید.

قرآن مجید ایشان را ﴿رَحۡمَةٗ لِّلۡعَٰلَمِینَ«مایه رحمت برای جهانیان» خوانده است.

تاریخ صحیح روزگار این می‌گوید که وجود مبارک رسول خداص کاملاً رحمت بود.

در یک روایت درباره اخلاق ایشان چنین آمده است: پیامبرص بر مردم گواه و شاهد است، به مطیعان و فرمانبران مژده می‌دهد و نافرمانان را میترساند، پناهگاه بیکسان است[3].

او بنده و فرستاده خداست، هر کارش را به خدا وا میگذارد، سخت و درشت‌خو نیست، نرم گفتار است، داد و فریاد نمیزند، بدی را با بدی جواب نمی‌دهد، وظیفه‌اش اینست که کجیهای امت را راست نماید، آیین توحید و یکتا پرستی را برپا دارد، از هدایات و گفتارش کوران بینا میگردند و کران میشنوند و پرده از دل غافلان برداشته می‌شود، تمام خوبی‌ها در ایشان جمع شده است، آرامش و وقار لباس ایشان است و نکویی شعار ایشان است، تقوا در دل ایشان جای دارد، کلامش حکمت است، راست‌گویی و وفا سرشت ایشان است، گذشت و احسان عادت ایشان است، راستی شریعت اوست و هدایت راه اوست و دین او اسلام است و نام او احمدص است.

او کسی است که خداوند توسط او شخصی را بعد از گمراهی هدایت میکند و بعد از جهالت علم میآموزد، گُمنامان را رفعت و بلندی میبخشد و مجهولان را معروف و نامدار میکند. کم و اندک را زیاد میکند، فقر و تنگدستی را به غناء و بینیازی تبدیل مینماید.

خداوند به وسیلهی او متفرقان را جمع‌آوری نمود و دل‌های از همگسسته را الفت و پیوند داد. مردمان بیهدف و پراکنده را یکپارچه کرد، امت وی بهترین امت است و وظیفه او هدایت مردم است.



[1]- مسند احمد؛ شیخ البانی می‌گوید: حدیث صحیح است. (مُصحح)

[2]- دلائل النبوة للبیهقی (1/277) شعب الإیمان (2/154) و شیخ آلبانی می‌گوید: حدیث حسن است. (مُصحح)

[3]- این مضمون همان آیه 45 سوره احزاب است که می‌فرماید: ﴿یَٰٓأَیُّهَا ٱلنَّبِیُّ إِنَّآ أَرۡسَلۡنَٰکَ شَٰهِدٗا وَمُبَشِّرٗا وَنَذِیرٗا٤٥ [الأحزاب: 45].

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد