اهل سنت

آنچه در این وبلاگ مخالف قرآن و سنت بود دور بندازید. الله در قرآن میفرماید:(پس بندگانم را بشارت ده، همان کسانی که سخنان را می شنوند و از نیکوترین آنها پیروی می کنند. اینانند که خداوند هدایتشان کرده و اینانند که خردمندانند». زمر، آیه 17 و 18

اهل سنت

آنچه در این وبلاگ مخالف قرآن و سنت بود دور بندازید. الله در قرآن میفرماید:(پس بندگانم را بشارت ده، همان کسانی که سخنان را می شنوند و از نیکوترین آنها پیروی می کنند. اینانند که خداوند هدایتشان کرده و اینانند که خردمندانند». زمر، آیه 17 و 18

قسمت ششم: اتفاقات سال سوم هجری

(86) غزوه‌ی بنی سُلَیْم:

1-          در محرم سال 3 هجری غزوه‌ی بنی سُلَیْم رخ داد، که به قَرْقَرْة الکُدْر نیز معروف است. بنى سُلَیْم از قبیله غَطَفان نیروى خود را براى جنگ علیه مدینه آماده کرده بودند و رسول الله ج به همراه 200 تن برای مقابله با آنان خارج شدند.

(87) غزوه‌ی ذی اَمْر:

2-          در محرم سال سوم هجری غزوه‌ی ذی اَمْر که به غزوه‌ی غَطَفان نیز معروف است رخ داد. رسول الله ج با 450 شخص با آنان رویا روی شدند.

(88) سَرِیّه زید بن حارثهس:

3-          در جمادی الآخر سال 3 هجری رسول الله ج سریه‌ای را به فرماندهی زید بن حارثهس فرستادند که هدف به چنگ آوردن قافله قریش بود. مسلمانان در این سَرِیّه موفق شدند وبه غنیمت دست یافتند.

(89) ازدواج عثمان با ام کلثوم ب:

4-          در ربیع الأول سال سوم هجری عثمان بن عفانس بعد از وفات رقیّه با ام کلثوم دختر دیگر رسول الله ج ازدواج کرد، آن‌ها صاحب فرزندی نشدند.

(90) ازدواج رسول الله ج با حَفْصَهل:

5-          در شعبان سال 3 هجری رسول الله ج با حَفْصَه دختر عمر بن الخطاب ب ازدواج کرد؛ همسر قبلی حفصه خُنَیْس بن حُذَافةس بود که وفات یافته بود.

(91) ازدواج رسول الله ج با زینب بنت خُزَیْمَةل:

6-          در رمضان آن سال رسول الله ج با زینب بنت خُزیمه الهِلالیة ازدواج کرد، که پس از 2 یا 3 از دنیا رفت.

(92) غزوه‌ی اُحُد:

7-          در نیمه‌ی شوال سال سوم هجری غزوه‌ی اُحُد اتفاق افتاد. این غزوه از سخت‌ترین غزواتی بود که بر رسول الله ج گذشت.

8-          در غزوه‌ی اُحُد دندان‌های پیشین رسول الله ج شکسته شدند، و کلاه خود در سر مبارکشان فرو رفت، اما الله عزوجل با نزول فرشتگان ایشان را حفظ نمودند.

9-          غزوه‌ی اُحُد امتحان بزرگی برای صحابه رضی الله عنهم در دفاع از پیامبرشان بود، که در آن به پیروزی آشکاری دست یافتند.

10-      در این غزوه 70 نفر از صحابه‌ی کرام به شهادت رسیدند که در رأس آنان سید الشهداء حمزه بن عبد المطلب عمو و برادر شیری رسول الله ج بود.

11-      در غزوه‌ی اُحُد محبت حقیقی صحابه رضی الله عنهم به پیامبرشان آشکار شد، آنان جان خود را فدای ایشان کردند.

12-      این غزوه امتحانی بود که در آن مؤمن راستگو یعنی صحابه، و منافق دروغگو یعنی منافقین مشخص شد، که در رأس این منافقین، ابن سَلُول بود.

13-      در غزوه‌ی اُحُد ابو دُجانه شمشیر رسول الله ج را به دست گرفت و تا می‌توانست با آن شمشیر با مشرکین جنگید. فرشتگان در میدان معرکه نازل شدند، و حَنْظَلَه بن أبی عامر را غسل دادند.

حنظله همان شخصی است که شب اول عروسی‌اش با شنیدن صدای جهاد حرکت کرد، و شهید شد وفرشتگان او را غسل دادند.

14-      در غزوه‌ی اُحُد نزدیک بود که دشمنان رسول الله ج را به شهادت برسانند، که الله عزوجل یاران ایشان را ثابت قدم گرداند.

15-      غزوه‌ی اُحُد درس‌ها و عبرت‌های بزرگی دارد. امام ابن القیم/ در کتابش زاد المعاد عبرت‌های زیادی از غزوه‌ی اُحُد را بر شمرده است.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد